Поділитись:

Очевидці розповіли про стан потерпілої від нападу собаки волинянки (фото)

Вівторок, 09 жовтня 2018, 23:01

У мережі з'явилися коментарі свідків події та знайомої потерпілої, яка розповіла про стан жінки. Нагадаємо: у Нововолинську бульдог напав на жінку та відкусив їй палець.

"Часткова травматична ампутація пальця верхньої кінцівки, домашній пес на вулиці відкусив пальця у жінки", – таку інформацію отримали журналісти видання "БУГ" від правоохоронців.

У групі Facebook Нововолинськінфо під новиною про нещасний випадок Надія Бораті розповіла, що собака напав на її сусідку. Жінка повідомила, що палець на місці, але ще невідомо, чим усе закінчиться.

"Хочу всім написати що палець у моєї сусідки залишився. Але ще не зовсім ясно чим це все закінчиться. Лежить в лікарні. Весь час капають. Це шок. Купа крові. Мене аж трясло від одно тільки погляду на це все. А якби це була дитина? З'їв би. Таких собак усипляти зразу. Тому що це може знову повторитися. Власники собаки не могли навіть відняти від руки моєї знайомої. Немає слів, тільки шок і страх тепер не тільки за те що вуличні собаки гуляють але й за те що гуляють без намордників свої домашні собаки", – повідомила Надія.

Мешканці міста у коментарях також показали фото собаки та висловили свої думки щодо його поведінки.

Наталія Жовтянська: "Цей пес один такий є на Шахтарському м-ні, і він сам по-собі є не адекватний!!!".

Галина Коваленко: "Це сучка, і вона адекватна".

Людмила Ковалюк: "До цієї собаки вже викликали поліцію. Кидався на дітей біля Гімназії".

Очевидці розповіли, що бульдог був на повідку, а потім вирвався і наскочив на жінку.

Як уже зазначали, власник собаки буде нести адміністративну та, можливо, кримінальну відповідальність. Також на нього може бути покладений обов'язок відшкодувати витрати на лікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА СОБАК (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
07 березня 2024
06 березня 2024
04 березня 2024
03 березня 2024
02 березня 2024
21 лютого 2024
20 лютого 2024
17 лютого 2024