Поділитись:

У Луцьку мешканці багатоповерхівки не знають, за які послуги платять ЖЕКу

Четвер, 11 жовтня 2018, 11:50
У Луцьку мешканці  багатоповерхівки не знають, за які послуги платять ЖЕКу

Лучанин Віталій Криштапюк не задоволений тим, що ЖКП № 8 не показує договір з надання послуг і не повідомило мешканців кооперативу на вулиці Кравчука, 7, що особа, яка була головою кооперативу, померла рік тому.

Лучанин хотів дізнатися, що входить в перелік послуг ЖКП № 8, і якість цих послуг. Однак ЖКП № 8 приховує від мешканців договір щодо надання послуг. Про це він розповів 11 жовтня на засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства,екології, транспорту та енергозбереження.

Віталій Криштапюк зазначив, що не розуміє, за що мешканці будинку платять гроші підприємству, адже будинок в жахливому стані. Тому співмешканці вирішили від'єднатися від ЖКП і створити ОСББ. Коли були збори щодо створення ОСББ, керівник ЖКП почав звітувати про те, що зробив.

До того ж мешканці не були в курсі, що в них немає голови кооперативу, а той голова, що був, помер рік тому.

"Виявилося, що голови кооперативу вже рік немає в живих. Керівник мав би зібрати збори і вибрати нового голову кооперативу", – сказав Віталій Криштапюк.

Представник ЖКП пояснив, що ніхто нічого не приховує, і коли мешканець звернувся, вони, як вимагає того закон, мали 15 днів для розгляду заяви. А він приїхав за договором буквально наступного дня. Втім депутати вирішили відкласти це питання на наступне засідання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УКРАЇНЦЯМ ДОЗВОЛИЛИ ВІДПРАЦЬОВУВАТИ БОРГИ ЗА "КОМУНАЛКУ"

Надрукувати
мітки:
коментарів