Поділитись:

Укрпошта отримала статус міжнародного митного брокера

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 23:30
Укрпошта отримала статус міжнародного митного брокера

Хороша новина для представників малого та середнього бізнесу. Відтепер товари, які підлягають митному декларуванню, відправляти стане простіше.

Головна пошта країни отримала ліцензію митно-брокерської діяльності, а це означає, що компанія може надавати послуги митного оформлення для експортерів та імпортерів. Таким чином Укрпошта спрощує для представників малого та середнього бізнесу відправлення товарів, що підлягають митному декларуванню. Цей сервіс для підприємців почав працювати з 10 жовтня, – повідомляють на сайті компанії.

"Укрпошта є ключовим міжнародним перевізником для електронної комерції B2C сегменту в пересиланні посилок до 30 кг. Багато експортерів відправляють міжнародні відправлення із товарами, що підлягають митному декларуванню, наприклад, ювелірні прикраси, вироби мистецтва. Укрпошта, отримавши ліцензію митного брокера, тепер надає сервіс, що значно спростить та прискорить оформлення митних декларацій для наших клієнтів", відзначив перший заступник генерального директора з операційної діяльності Укрпошти Олександр Перцовський.

Клієнти національного поштового оператора, який співпрацює із 192 країною світу, можуть в рамках базової послуги Укрпошти з міжнародної доставки ще оформити сервіс із підготовки вантажно-митних декларацій.

Нагадаємо, що в 2017 році Укрпошта збільшила обсяги міжнародних операцій на 34,5% та доставила майже 6 млн кг експортних та імпортних відправлень. Основними країнами, куди українці експортують з Укрпоштою були США, Ізраїль, Канада, Велика Британія, а імпортують – з Китаю, Нідерландів, Ізраїлю, США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛИСТУВАТИСЯ І ВІДПРАВЛЯТИ ПОСИЛКИ ТЕПЕР МАЙЖЕ ВДВІЧІ ДОРОЖЧЕ

Надрукувати
мітки:
коментарів