Поділитись:

Що почитати на вихідних? Три книги, варті вашої уваги

Субота, 13 жовтня 2018, 04:25
Що почитати на вихідних? Три книги, варті вашої уваги

Коли попереду довгі вихідні – саме час взятися за книги, прочитання яких ви все відкладали. Ну, а якщо у вас абсолютно немає ідей щодо того, що почитати, пропонуємо вам цю коротку добірку з трьох захоплюючих та цікавих книг.

1. Рей Бредбері "Все літо наче день один"

Що почитати на вихідних? Три книги, варті вашої уваги

У майбутньому люди успішно колонізували Венеру, і вже кілька років мешкають на ній. Життя йде своїм ходом, діти колонізаторів вчаться в школі. Деякі з них прилетіли з Землі зовсім маленькими, вони не пам'ятають, що таке літо та як виглядає сонце. Але одна дівчинка Марго перебралася на Венеру пізніше за решту дітей, вона добре пам'ятає всі ці речі. Через це інші діти починають заздрити їй і між ними виникають цілком земні конфлікти.

2. Джордж Орвелл "Колгосп тварин"

Що почитати на вихідних? Три книги, варті вашої уваги

У цьому чудовому романі, сповненому влучних алегорій та яскравих характерів, колгосп постає символом тоталітарного суспільства, а тварини – його вождями та громадянами. У творі можна знайти риси всіх відомих тоталітарних режимів, але він зовсім не про політику. Це роман про звичайних людей, про те, як на них впливає влада, до чого вони вдаються, аби зберегти її. Автор підводить читача до думки, що засліплені владою люди врешті-решт стають схожими на тварин.

3. Джон Стейнбек "Про мишей і людей"

Що почитати на вихідних? Три книги, варті вашої уваги

Двоє пройдисвітів мандрують півднем Сполучених Штатів Америки у часи Великої депресії. Шлях приводить головних героїв на багату ферму, де вони знаходять не тільки притулок, але й стають причиною та учасниками надзвичайних подій. Кохання, вбивство та страшна помста – сюжет цієї історії сповнений крутих поворотів та буде тримати читача у напрузі до останньої сторінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ПОКРОВУ УКРЗАЛІЗНИЦЯ ПРИЗНАЧИЛА 14 ДОДАТКОВИХ ПОЇЗДІВ, В ТОМУ ЧИСЛІ ПОТЯГ З КИЄВА ДО КОВЕЛЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 березня 2024
03 лютого 2024
02 лютого 2024
27 січня 2024
26 січня 2024
31 грудня 2023
08 грудня 2023
22 листопада 2023
27 вересня 2023
20 вересня 2023