Поділитись:

У центральному парку Луцька спіймали нелегальних риболовів (фото)

Понеділок, 15 жовтня 2018, 12:50

Люди продовжують рибалити в каналах центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. А це незаконно.

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцька, які чергують в парку, майже щоранку помічають там риболовів. Про це повідомляють муніципали у Facebook.

З ними проводять профілактичні бесіди та нагадують, що в каналах ловити рибу заборонено, відповідно до правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України.

Ловити рибу не можна у підвідних і магістральних каналах, відводах рибогосподарських та меліоративних систем, в шлюзових каналах тощо; на водоймах, що не визначені органами рибоохорони як такі, на яких дозволено любительське рибальство. Також задля відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану меліоративної системи в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки шляхом біологічної меліорації весною 2018 року за кошти міського фонду охорони навколишнього природного середовища проведено зариблення каналів парку 2-річним мальком рослиноїдних видів риб: білий амур – 72 кг, білий і строкатий товстолобики – 150 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗА РИБАЛКУ В ЦЕНТРАЛЬНОМУ ПАРКУ ЛУЦЬКА - ШТРАФ

Надрукувати
мітки:
коментарів