Поділитись:

"Сім гривень за проїзд – задорого", – луцький перевізник

Понеділок, 15 жовтня 2018, 13:20

У ЗМІ з′явилася інформація про те, що перевізники хочуть підвищення вартості проїзду в луцьких маршрутках до семи гривень. Проти цього підвищення зареєстрували петицію, яка добу набрала усі необхідні голоси.

У програмі телеканалу UA:Волинь перевізник Сергій Дьомін пояснює, що перевізники насправді не виступають за підвищення вартості проїзду в маршрутках. Вони ведуть мову про те, що собівартість перевезень не відповідає сьогоднішній вартості проїзду.

"Сьогодні сім гривень для лучан – це занадто дорого. І шість не буде дешевшою ціною для проїзду. Ми говоримо про те, що для перевізників треба створити рівні умови. І коли собівартість перевезення вища від встановленого тарифу, закон це передбачає, замовник, тобто міська влада, повинна компенсувати перевізнику його втрати", – зауважує він.

Із його слів, за таким принципом Луцькрада працює із Луцьким підприємством електротранспорту.

Депутат Луцької міської ради Алла Надточій не підтримує підвищення ціни за проїзд у маршрутках. І зауважує, що Луцькрада не може знати, скільки треба компенсовувати перевізникам за пільговий проїзд. Оскільки ЛПЕ обліковує пільговиків, а в автобусах такого контролю немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНЬ – СЕРЕД РЕГІОНІВ-ЛІДЕРІВ ЗІ ЗДОРОЖЧАННЯ ПРОЇЗДУ

Надрукувати
мітки:
коментарів