Поділитись:

Луцькрада просить містян сплатити борги за опалення

Середа, 17 жовтня 2018, 10:12

Аби нормально ДКП "Луцьктепло" увійти в опалювальний сезон, населенню треба сплатити борги.

ДКП "Луцьктепло" в передопалювальний сезон знову залишилося без грошей через борги держави та населення. Про це сказала директор ДКП "Луцьктепло" Валентина Малютіна 17 жовтня під час засідання виконкому.

Із її слів, в такому режимі безгрошів'я підприємство працювати не повинно. Нині лучани за гарячу воду та опалення боргує біля 48 мільйонів гривень.

Член виконкому Ігор Муковоз поцікавився, що конкретно робить підприємство, аби вирішити питання боргів держави. Втім Валентина Малютіна відповіла, що кожен опалювальний сезон вони зіштовхуються з цією проблемою і на їхні звернення немає жодного ефекту. Борги здержави зафіксовані, але не гасяться.

В.о. міського голови Григорій Пустовіт сказав, що мешканцям міста треба оплатити борги, адже підприємству потрібні кошти для функціонування.

"Якщо людина не може заплатити, ми розуміємо це. Але разом з тим треба розуміти, що рано чи пізно їх треба повертати. Тому для того, щоб ми увійшли нормально в опалювальний сезон, будь ласка, заплатіть борги. Хто може – всю суму, а хто може – половину, то хоча би половину, бо підприємство мусить існувати", – зазначив Григорій Пустовіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЧАНКА БОРГУЄ ЗА ОПАЛЕННЯ БІЛЬШ НІЖ МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ

Надрукувати
мітки:
коментарів