Поділитись:

Що ховається у деклараціях керівників Нацполіції Волині

Автор: Василь Бідун |
Субота, 09 квітня 2016, 09:00
Що ховається у деклараціях керівників Нацполіції Волині

Ділове видання "Конкурент" пропонує розглянути декларації про майно та доходи керівника Головного управління Нацполіції у Волинській області Петра Шпиги та його заступників Олександра Поліщука й Анатолія Петрушина.

***

Петро ШпигаПетро Шпига

Тимчасовий виконувач обов'язків начальника Волинської Національної поліції Петро Шпига задекларував 198 785 гривень доходу у 2015 році. Посадовець отримував більше 10 тисяч матеріальної допомоги. Ще 34,5 тисячі гривень внесені у графу "інші види доходів".

Згідно з декларацією, середньомісячна зарплата держслужбовця у 2015 році становила близько 13 тисяч гривень.

Майже на 15 тисяч сімейний бюджет поповнила дружина Петра Шпиги. 13 тисяч із цієї суми – "інші види доходів".

У власності декларанта перебуває квартира площею 79 метрів квадратних. На членів сім'ї записані дві невеличкі земельні ділянки та дачний будинок, площа якого 128 метрів квадратних.

Автомобіля, судячи із декларації, головний поліцейський Волині немає. Проте певний вид транспорту у нього все ж таки є. Зокрема, надувний човен Колібрі КМ-300д вартістю 6 тисяч гривень та мотор до нього, який коштує трохи більше 25 тисяч гривень.

Власником приблизно такого транспортого засобу є Петро ШпигаВласником приблизно такого транспортого засобу є Петро Шпига

Ще у 2015 році посадовець сплачував кредит. На погашення основної суми позики керівник поліції витратив 34,5 тисяч гривень і майже 2,5 тисячі – на виплату процентів.

Детальніше із декларацією можна ознайомитися тут.

***

Олександр ПоліщукОлександр Поліщук

Заступник начальника Нацполіції Волині Олександр Поліщук у 2015 році заробляв у середньому 12,4 тисяч гривень на місяць. Із 236 тисяч гривень сукупного доходу посадовця та його дружини, майже 45 тисяч вказані як "інші види доходів".

Дружина держслужбовця, згідно з декларацією, має 25 соток землі, квартиру площею 88,8 метрів квадратних та 2 гаражі.

Заступник керівника поліції їздить на автомобілі ВАЗ-21122 2005 року. На дружину посадовця задекларований автомобіль Volkswagen Golf 2010 року випуску.

Детальніше із декларацією можна ознайомитися тут.

***

Анатолій ПетрушинАнатолій Петрушин

Заступник Петра Шпиги та начальник слідчого управління Анатолій Петрушин протягом 2015 року заробляв у середньому 12 тисяч гривень на місяць (сумарно 144 640 гривень). Ще 20,6 тисяч гривень в минулому році посадовець отримав від продажу земельної ділянки, майже 7 тисяч дивідендів та 6,2 тисяч гривень матеріальної допомоги.

12 тисяч гривень доходу вказано у колонці "дарунки, призи, виграші".

Посадовець має у власності 26 соток землі та квартиру площею майже 48 метрів квадратних.

Анатолієві Петрушину належить також авто Audi A6 1998 року.

35 тисяч гривень держслужбовець зберігає на рахунку у банку.

Детальніше із декларацією можна ознайомитися тут.

Надрукувати
мітки:
коментарів