Поділитись:

Маркет надії: у Луцьку збиратимуть кошти на лікування Мар'яни Пархом'юк

Середа, 17 жовтня 2018, 18:03

У Луцьку організовують благодійний захід для збору коштів на лікування Мар'яни Пархом'юк, в якої виявили рак крові.

Про це в мережі Facebook написала Оксана Цимбалюк.

21 жовтня на площі перед головним корпусом СНУ імені Лесі Українки з 13:00 по 19:00 відбуватиметься благодійний МАРКЕТ НАДІЇ – #36днівзМаряною.

МАРКЕТ НАДІЇ – це доброчинний збір коштів на лікування лучанки Mariana Parkhomyuk, в якої минулого тижня виявили рак крові. Офіційний діагноз – гострий лімфобластний лейкоз L2 по FAB, common B імунофенотип.

Зараз Мар'яна проходить перший етап хіміотерапії в Республіканському науково-практичному центрі дитячої онкології, гематології та імунології в Мінську (Білорусь). Він триватиме 36 днів. На лікування дівчини потрібно зібрати 50 тисяч доларів. Але прогнози лікарів такі, що стільки ж знадобиться на й другий етап та реабілітацію.

Друзі та небайдужі люди Мар'яни організувалися, щоб зібрати ці гроші з користю і приємністю для кожного, хто долучиться до МАРКЕТУ НАДІЇ.

"Протягом 6 годин в неділю навколо пам'ятника Т.Г. Шевченка відбуватиметься чимало дійств. Зона фуд-корту запропонує смачнющі страви та напої, найкращі кондитери міста потішать усіх своїми смаколиками, лицарі продемонструють найвидовищніші бої, діджеї заграють сети з відомими і улюбленими хітами, а Garage Drum Show барабанитимуть так, що почує кожен", – йдеться в дописі.

Окрім цього, на МАРКЕТІ НАДІЇ будуть інстаграмні фотозони, книжкова ярмарка, ігрова зона, аукціон лотів розважального характеру і ще багато іншого.

Всі виручені кошти відправляться на лікування Мар'яни Пархом'юк.

Рахунки:
ПриватБанк:
4149 4978 6222 9442 Пархом'юк Мар'яна
5168 7556 3302 5024 Хомич Володимир
Рахунок тата для переказів з-за кордону в євро: 26201455336506
Anatolii Parkhomiuk OTP Bank SWIFT code: OTPVUAUK

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОРГАНІЗАТОРИ "МАМАХОХОТАЛА" ПРИЄДНУЮТЬСЯ ДО ЗБОРУ КОШТІВ НА ЛІКУВАННЯ ЛУЧАНКИ

Надрукувати
мітки:
коментарів