Поділитись:

Спиш на лекціях? У тебе проблеми!

Четвер, 18 жовтня 2018, 01:30
Спиш на лекціях? У тебе проблеми!

Якщо студент спить на парі, то це не обов'язково значить, що він десь всю ніч гуляв. Можливо, у нього депресія чи психічні проблеми.

В одному з британських університетів вважають, що студент, який спить в аудиторії, може страждати від тривожних станів і депресії, – передає УНІАН, посилаючись на The Telegraph.

Зазвичай, заснути під час лекції для студентів після активної ночі вважається звичайною справою. Але тепер у Букінгемському університеті клювання носом в аудиторії буде розцінюватися як симптом можливих психічних розладів.

Як пише The Telegraph, починаючи з січня всі працівники Букінгемського університету: від професорів до прибиральників і працівників їдальні, – будуть проходити обов'язковий курс з психічного здоров'я. Заняття буде тривати півдня, але можна також записатися на більш розширений дводенний інструктаж.

Голова програми в університеті Ді Банкер пояснила: "Ми будемо вчити розпізнавати ознаки і симптоми стресу і депресії. Приміром, відсутність активності, погана відвідуваність, відсутність зорового контакту чи невиспаність."

"Якщо хтось переживає тривожні стані, він може бути блідим, знервованим, також може пітніти. Таким людям важко сконцентруватися, дивитися в очі, підтримувати розмову, сидіти спокійно або взагалі перебувати в одній кімнаті з вами", – додала Банкер.

Британським викладачам будуть пояснювати, що якщо студент заснув на лекції, це може виявитися "індикатором того, що він не спав уночі" через тривогу чи депресію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВЧЕНІ МОЖУТЬ ВИЗНАЧИТИ, ЧИ ЗНАХОДЯТЬСЯ В СТАНІ ДЕПРЕСІЇ КОРИСТУВАЧІ FACEBOOK

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
16:34
05 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
25 березня 2024
15 березня 2024
13 березня 2024