Поділитись:

В Україні зросла собівартість виробництва свинини

Субота, 09 квітня 2016, 20:07

Собівартість виробництва свинини в Україні в 2015 році зросла на 28,1 %, у порівнянні до 2014 року.

Про це повідомляє Agravery.

Минулого року середня собівартість виробництва 1 кілограм свинини живою вагою становила 19,72 гривень, а позаторік була трохи вищою за 15 грн/кг.

Найменше за цей період зросла собівартість вирощування птиці на м'ясо (+7,6 % до 11,8 грн/кг). Виробництво курячих яєць зросло у ціні на 80,3 %.

Серед виробництва м'яса найсильніше (+54,7 %) зросла собівартість яловичини, яка склала 29,07 грн/кг. Проте лідером стало вирощування овець та кіз на м'ясо — 31,55 грн/кг (+24,2 % у порівнянні з 2014 роком).

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 лютого 2019
19 лютого 2019
14:00
18 лютого 2019
17 лютого 2019