Поділитись:

CША дасть гроші на реформування української митниці

Неділя, 10 квітня 2016, 10:03

Разом з Урядом США, Міністерство фінансів вже найближчим часом запустить дворічну програму фінансування консалтингових послуг для реформування української митниці, загальним обсягом 4 мільйони доларів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

"Ми впевнені, що залучення міжнародних радників із бездоганними репутаціями та значним досвідом в управлінні та реформуванні митних пунктів в інших країнах допоможе нам кардинально підвищити чесність та рівень персоналу митниць в Україні", - зазначила з цього приводу Міністр фінансів Наталія Яресько.

Міністерство фінансів України активно працює над запровадженням інституціональних змін у сфері своєї відповідальності. Вони дозволять значно підвищити якість надання державних послуг громадянам та бізнесу, ліквідувати можливість для суб'єктивізму та корупції. Зокрема, в роботі Державної Фіскальної Служби. В рамках цієї політики, 11 лютого 2016 року Кабінет Міністрів ухвалив Концепцію щодо залучення міжнародних компаній (радників) до реформування митниць Державної фіскальної служби України.

Мета цього кроку – покращити та спростити процедури митного оформлення на обраних митних пунктах спільного кордону України-ЄС. Концепція окреслює основні завдання, цілі, етапи відбору міжнародних радників, а також критерії, яким мають відповідати компанії-кандидати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:"Волинські митники вимагали звільнення Шавлака у Волиньраді".

Надрукувати
мітки:
коментарів