Поділитись:

Волинь вже отримала півтори тисячі бейбі-боксів

Вівторок, 23 жовтня 2018, 08:21

В область надійшла чергова партія одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка".

Їхня загальна кількість – 462. Загалом з вересня Волинь отримала майже півтори тисячі боксів. Отримані "бейбі-бокси" передадуть органам соціального захисту населення для їх подальшої видачі батькам за місцем проживання новонародженої дитини, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Слід зазначити, що у період із 1 вересня до 20 жовтня в пологових будинках (відділеннях) області народилося 1 тис. 626 немовлят. Відтак, допомогою наразі забезпечено 91 % сімей, в яких народилася дитина.

Така ситуація виникла у зв'язку з недотриманням управлінням Організації об'єднаних націй з обслуговування проектів (ЮНОПС) графіку поставки допомоги. Тож, за повідомленням ЮНОПС, наступна поставка "Пакунків малюка" очікується вже 29 жовтня.

Довідково:

надання одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка" здійснюється не пізніше ніж через 30 днів з дня народження дитини. У випадку, якщо на день виписки у пологовому будинку відсутній "Пакунок малюка", для його отримання мати (батько) дитини оформлює відповідну заяву у пологовому будинку до місцевого структурного підрозділу з питань соціального захисту населення. Згідно із заявою, працівники органу соціального захисту видадуть "Пакунок малюка" батькам за місцем проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів