Поділитись:

Фронтмен гурту "Фіолет" випустить дебютний роман

Вівторок, 23 жовтня 2018, 14:48
Фронтмен гурту «Фіолет» випустить дебютний роман

Фронтмен гурту "Фіолет" Сергій Колос Мартинюк написав про те, що незабаром вийде у друк його дебютний роман. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Самому важко повірити, але цей день таки настав! Друзі, на початку листопада у видавництві Фабула побачить світ мій дебютний роман під назвою "Капітан Смуток", історія, яка неодмінно повинна увірватися у ваші читацькі плани цієї осені", - зазначив вокаліст.

Нині триває передзамовлення книги на сайті видавництва.

"І наостанок, мить неприкритої душевності: написати свій роман і видати його було найзаповітнішою мрією моїх перших десяти! А зважаючи, що роман присвячений місту мого дитинства і зокрема нашому з вами дитинству, то це мрія за три", - додав Колос.

На сайті видавництва про книгу сказано так:

"Оповідач історії, який не вимовить за весь роман жодного слова, вирушає зі своїм єдиним другом, котрий має дивне прізвисько невідомого походження — Пі, в мандри Україною. На цьому шляху героїв чекатимуть зустрічі з придорожніми повіями, підступними волоцюгами, ображеними на світ художниками, щойно посталими та згаслими зірками рок-н-роллу, матеріалізованими примарами минулого та містичними зблисками майбутнього. Загадкова мета вестиме героїв химерними лабіринтами їхніх власних сподівань, страхів та ілюзій, а справжній сенс цієї мандрівки вони осягнуть лише наприкінці дороги, що сама — наче заново прожите життя".

У передпродажі вона коштує 100 гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ми зібрали найсильніший склад учасників за історію "Бандерштату", - Сергій (Колос) Мартинюк

Надрукувати
мітки:
коментарів