Поділитись:

Армійська історія, сльози та онук: гендиректор "SKF Україна" розчулився під час зустрічі у Луцьку (фото)

Вівторок, 23 жовтня 2018, 19:30

Зустріч із гендиректором компанії "SKF Україна" Володимиром Цибульським була приречена на успіх, адже чимало лучан виявили бажання долучитися до проекту "Школа свідомого громадянина", який традиційно організовує Громадянський Рух "СВІДОМІ".

Так, 23 жовтня у переповненому залі розважального центру "Промінь" зібралися студенти, працівники компанії та інші небайдужі лучани, які прийшли поспілкуватися із цікавою та авторитетною людиною – Володимиром Цибульським.

На початку зустрічі гендиректор коротко розповів про себе та зацікавив презентацією про компанію "SKF Україна". Він повідомив, що колишній завод став успішним завдяки тому, що ще в Радянському Союзі зробив щось нове – почав себе рекламувати. До того ж працівники почали вивчати англійську мову. Що власне й стало першим кроком до успіху. Спочатку заводом зацікавився один із швейцарських банків, а згодом – великі компанії. Серед яких і SKF.

Опісля презентації, модераторка Галина Падалко надала старт відкритому інтерв'ю, в якому поцікавилася у Цибульського, чи хотів би він піти у владу та зайняти вакантну посаду мера Луцька. На що досвідчений гендиректор відповів, що ніколи не мав амбіцій, аби йти в політику.

"Таких амбіцій і не буде. У нас у групі SKF існує кодекс поведінки, який передбачає в тому числі і певні рамки для менеджерів. Він забороняє використовувати свої політичні вподобання і взагалі займатися політикою", - зауважив Володимир Цибульський.

Він також додав, що раніше на нього були спроби тиснути, аби він взяв участь у парламентських виборах.

"Але в мене гарний захист. Я вільний від політичного життя", – відповів гендиректор компанії.

На зустрічі було місце й для особистих запитань. Так, Володимир Цибульський зізнався, що не вміє відпочивати.

"Найкраще відновлювати свої сили у родині. Ми з дружиною вже 42 роки разом. І навіть не сварилися ніколи по-серйозному. Це тому, що в нас багато спільних інтересів. Ми любимо однакові фільми, можемо їх дивитися по 200 разів. Одні й ті ж анекдоти переказуємо. Однакове почуття гумору маємо", – поділився особистим генеральний директор "SKF Україна".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ГЕНДИРЕКТОР "SKF УКРАЇНА" НАЗВАВ СВІЙ ГОЛОВНИЙ НЕДОЛІК

Він ще додав, що для нього величезною втіхою є внук.

"Спілкування з ним, (а це кожну неділю, якщо я не вилітаю у відрядження), то це найкраще психологічне розвантаження. Ми друзі і спілкуємося як рівні. Я в нього не дідусь, а Вова. Інколи люди на вулиці повертають голови, коли чують, що такий шкет звертається на ім'я. Мені це подобається", – емоційно розповів пан Володимир та просльозився.

Однак зауважив, що ніколи не соромиться своїх емоцій.

"Це нормально для людини, яка вміє співчувати іншим", – пояснив Володимир Цибульський.

Традиційно поставити свої запитання мали змогу й усі охочі у залі. За це гендиректор навіть підготував кілька подарунків від компанії.

Запитання про найбільший виклик у житті вчергове викликало емоції та оплески.

Пан Володимир розповів про виклик, який трапився із ним під час служби в армії, коли він служив у десантних військах.

"Я мав щастя проходити службу в бригаді спеціального призначення, де готували розвідників, диверсійні групи. Але я був інтелігентом – був радистом. Тоді ж не було мобільного зв'язку і зв'язок для групи розвідників був найголовнішим. Під час навчань наша група складалася із 6-7 чоловік і радист був найголовнішим. Якщо, не дай Боже, він не може йти – його повинні всі нести. По закінченню служби, я виконав 28 стрибків з парашутом. А коли закінчував службу, то керівництво вимагало направити у вищу школу розвідки в Москву. Нам розказували, що можливо війна розпочнеться. Я вже майже погодився. І в останній момент, коли на наступний день треба було давати відповідь, я порадився з своїм батьком. Він мені сказав, що пройшов сталінізм, війну, і це мені не потрібне. Я й вибрав підшипникове виробництво. Зараз SKF", – емоційно розповів доленосну історію Володимир Цибульський.

Згодом слово взяв співорганізатор заходу Михайло Наход, який подякував за цікаву зустріч та зауважив, що проект "Школа свідомого громадянина" створений для молоді, яка прагне розвиватися та здобувати нову корисну інформацію.

Михайло Наход><span class=Михайло Наход

Своєю чергою координаторка проекту Христина Назар у коментарі зауважила, що має багато вражень від зустрічі.

"Знайомство з паном Володимиром та його стилем життя відкрило цілком нову та неймовірно цікаву сторону як бізнесу загалом, так і особистого стилю життя успішної людини, яка понад усе цінує людяність, не лінується все життя вчитися та удосконалюватися, аби робити себе кращим, змінювати навколишніх людей, місто та країну вцілому. Для мене пан Володимир це приклад самовідданої, чуйної людини, неперевершеного професіонала та соціально відповідального бізнесмена! Це була справді мотиваційна, цікава та корисна зустріч, з якої, впевнена, кожен присутній почерпнув для себе щось важливе", – розповіла координаторка проекту.

Опісля зустрічі усі охочі мали змогу зробити фото із гендиректором компанії "SKF Україна" та поспілкуватися з ним ближче.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЕКС-ВЕДУЧИЙ "СВОБОДИ СЛОВА" КУЛИКОВ РОЗПОВІВ ЛУЧАНАМ ПРО ЖУРНАЛІСТИКУ І ПРОПАГАНДУ

Надрукувати
мітки:
коментарів