Поділитись:

У "Луцьктеплі" сказали, коли в квартирах буде тепло

Четвер, 25 жовтня 2018, 11:05
У «Луцьктеплі» сказали, коли в квартирах буде тепло

У Луцьку стартував опалювальний сезон, проте мешканці скаржаться на холодні батареї в квартирах.

Вчора, 24 жовтня, лучанам увімкнули опалення. Але у різних мікрорайонах міста люди нарікають на відсутність тепла в помешканнях.

Як розповіла в коментарі ІА "Конкурент" директор КП "Луцьктепло" Валентина Малютіна, підключення до централізованого опалення – це не годинна акція, на це потрібен час. Окрім того, участь у цьому процесі бере не тільки "Луцьктепло", а й житлово-комунальні підприємства. які повинні пустити тепло на будинок, перевірити, чи немає ніяких несправностей.

"Йде налаштування. Якщо у когось є якісь проблеми, хтось хоче пришвидшити цей процес, то потрібно звертатися, перш за все, в своє обслуговуюче підприємство – ЖКП чи МЖК, чи ОСББ", – зазначила Валентина Малютіна.

Окрім того, по місту є аварійні об'єкти, де є локальні витоки, адже в Луцьку більше 80 % зношених мереж з перевищеним терміном придатності.

Наразі технічні служби "Луцьктепла" співпрацюють з технічними фахівцями ЖЕКів, МЖК, узгоджуючи графік підключення кожного будинку. Такі роботи, зі слів директорки "Луцьктепла" триватимуть приблизно до тижня.

До того ж, розповіла Валентіна Малютіна, багато ОСББ ще не хочуть запускати опалення в будинки, оскільки вважають, що на вулиці ще не досить холодно і поки можна економити витрати на комунальні послуги.

Що стосується шкіл та садочків, то їх першочергово підключили до опалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів