Поділитись:

Польська компанія готова платити за пошук працівників

Четвер, 25 жовтня 2018, 18:48

Одна з найбільших будівельних компаній Польщі оголосила про запровадження грошової винагороди тим, хто допоможе їй знайти нових працівників.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Майже половина польських компаній зараз страждають від нестачі працівників і труднощів зі знаходженням нових співробітників. При цьому найбільш страждає будівельна галузь, працівники якої нині шукають працевлаштування у компаніях Німеччини чи Великобританії.

Польська будівельна компанія Budimex, котра винаймає працівників за допомогою рекрутингових агенцій та оголошень про вільні вакансії, заявила, що готова заплатити до двох тисяч злотих (приблизно 465 євро) кожному, хто допоможе знайти і найняти працівників на певні позиції.

Budimex заявляє про намір найняти 110 нових працівників до кінця 2019 року. Компанія переважно винаймає польських громадян, однак останнім часом почала приймати на роботу і іноземців, зокрема з України. Зі слів голови Budimex, наразі будівельна галузь Польщі потребує 100 тисяч нових працівників, аби впоратися з кількістю запланованих проектів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БІЛОРУСИ СКЛАЛИ УКРАЇНЦЯМ КОНКУРЕНЦІЮ НА РИНКУ ПРАЦІ В ПОЛЬЩІ

Надрукувати
мітки:
коментарів