Поділитись:

Білі чи чорні: з'ясували, які смартфони популярніші

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 18:18
Білі чи чорні: з'ясували, які смартфони популярніші
Експерти аналітичної фірми Strategy Analytics досліджували уподобання щодо кольору смартфонів у споживачів із США, Західної Європи, Китаю та Індії.

У глобальному масштабі чорний залишається найпопулярнішим вибором, за ним йде сріблястий. І це очевидно, адже більшість виробників смартфонів не хочуть ризикувати і випускають свої гаджети на ринок в класичному забарвленні, – інформує itechua.com.

Інші кольори хоча і мають низьку популярність, відрив від чорного і сріблястого зменшується. Більше третини користувачів вибирають телефон білого кольору. Варто зазначити, що білих iPhone досить багато, адже смартфон особливо гарний в білому кольорі. Особливо швидко набирає популярність рожевий золотий – смартфони в такому кольорі обирає дедалі більше жінок. Він вже є найпопулярнішим сереж жінок в США і Китаї. Червоні iPhone є лімітованими, виділяючись серед інших флагманів.

Багато респондентів, особливо в Китаї, кажуть, що їхній наступний телефон буде іншого кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: APPLE І SAMSUNG ОШТРАФУВАЛИ ЗА УПОВІЛЬНЕННЯ СТАРИХ СМАРТФОНІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів
preloader

На сайті використовуються файли cookie. Для згоди, будь ласка, натисніть «Прийняти». Докладну інформацію можна знайти на сторінці Політика конфіденційності.