Поділитись:

У Луцьку роздали ключі від нових квартир (фото)*

Субота, 27 жовтня 2018, 10:00

У Луцьку здали в експлуатацію першу чергу сучасного житлового комплексу бізнес-класу "Світлий Хутір".

Знаходиться він за адресою: вулиця Олеся Гончара, 1.

Комплекс складається з 2-х 10-поверхових будинків (124 квартири загальною площею 8 тисяч квадратних метрів) із оригінальною архітектурою, облаштованою зоною для відпочинку на даху та закритою територією, доступною лише для мешканців.

"Світлий Хутір" забезпечений автостоянкою на 124 паркомісць, відеонаглядом та приміщенням для зберігання дитячих візочків і велосипедів. Нові будинки оснащені: індивідуальним опаленням (сучасні радіатори та котли Bosch), сучасними металопластиковими вікнами(енергозберігаючий 6-камерний профіль та 2-камерний склопакет з сонцезахисним напиленням), новітніми ліфтами фірми OTIS та системою колективного димовидалення.

Будівництво комплексу стартувало в 3 кварталі 2017 року, а вже у п'ятницю, 26 жовтня, 43 власники отримали ключі від нових квартир. Як зазначив директор ТзОВ "Казкова оселя" Андрій Маруняк (компанії, яка займається будівництвом "Світлого Хутору" та раніше вже успішно здала в експлуатацію пілотний однойменний житловий комплекс), будівництво другої черги буде завершено в 2 кварталі 2019 року.

Окрім цього, він додав, що вже розпочалася підготовка до впровадження ще одного масштабного проекту "Оселя Парк". З його слів, особливістю цього житлового комплексу стане наявність там підземного паркінгу на 194 місця та його соціальна складова, оскільки, окрім багатоквартирної забудови, буде облаштовано велику рекреаційно-відпочинкову зону за прикладом "Сіті Парку".

"Проект передбачає облаштування штучної водойми, берегової лінії і будівництво спортивних, дитячих, розважальних майданчиків. Його реалізацію буде завершено через 3-4 роки. Усі витрати на себе бере наша компанія", – сказав керівник "Казкової оселі", додавши, що необхідні дозволи для початку роботи вже отримані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів