Поділитись:

На Волині розпочалася підготовка до весняного призову

Понеділок, 11 квітня 2016, 15:45
На Волині розпочалася підготовка до весняного призову

На Волині розпочала роботу обласна медична комісія на період призову громадян на строкову військову службу. Наразі 110 волинян визнано придатними для проходження служби.

Як розповів військовий комісар обласного військового комісаріату Роман Кулик сьогодні, 11 квітня, під час оперативної наради в ОДА,область спроможна у травні-червні цього року призвати 250-280 "строковиків", – інформує Волинська регіональна дирекція НТУ.

Із його слів, серед волинян є чимало таких, які ухиляються від виконання військового обов'язку. Наразі до війська призвали вже 271 волинянина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВІЙСЬКОВИХ, ЯКІ "ВТЕКЛИ" З ЧАСТИНИ, АЛЕ ПОВЕРНУЛИСЯ СЛУЖИТИ ЗНОВУ, НЕ КАРАТИМУТЬ

Зі слів директора департаменту соціального захисту населення Оксани Гобод, бійці зможуть пройти психологічну реабілітацію у Луцькому гарнізонному госпіталі, закладах санаторно-курортного лікування.

До роботи будуть залучені також психологи-волонтери, фахівці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Працюватимуть й виїзні мобільні офіси. На професійну адаптацію на Волинську область із державного бюджету виділили 934 тисячі гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів