Поділитись:

Волинська "Батьківщина" попросила вибачення у Притули і проведе службове розслідування

Неділя, 28 жовтня 2018, 10:37
Волинська

У Волинській обласній організації ВО "Батьківщина" відреагували на те, що вчора в інтернет-мережі з'явилася інформація про те, що політсила використала без відома Сергія Притули його інформацію про його допомогу українській армії на своїй офіційній сторінці у мережі Facebook.

"ВО "Батьківщина" Волинь приносить щирі вибачення волонтеру Сергія Дмитровичу Притулі за те, що без його відома його зображення та недостовірна інформація про обсяг зібраних ним коштів на допомогу Армії, були некоректно використані у повідомленні на нашій сторінці у Фейсбук. Сергій Дмитрович не є членом ВО "Батьківщина" і конкретно ВО "Батьківщина" Волинь ніколи не допомагала пану Притулі у його волонтерській діяльності", - йдеться у заяві ВО "Батьківщина".

Більше того, з приводу цього факту Волинська обласна організація ВО "Батьківщина" проведе службове розслідування аби з'ясувати, яким чином і хто міг розмістити подібну неправдиву інформацію на офіційній сторінці/

"Однак не виключаємо втручання з боку недоброзичливців нашої політичної сили, адже неодноразово спостерігали намагання зі сторони вчинити хакерські атаки на сайт та офіційну сторінку нашої політичної сили", - йдеться у заяві.

Також у ВО "Батьківщина" додали, що щиро поважають Сергія Притулу та цінують його допомогу український армії.

"Волинська обласна організація ВО "Батьківщина" теж не залишається осторонь і надає посильну допомогу для наших захисників і ніколи не робить на цьому піару, адже кожен робить свою справу так, як може. Надіємось на повагу і взаєморозуміння з боку Сергія Дмитровича Притули", - написали на сайті волинської "Батьківщини".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "ЯКОГО БІСА МОЮ ПИКУ ПІД СВОЇ ЗНАМЕНА ЗАПХАЛИ?" - ПРИТУЛА ПРО ВОЛИНСЬКУ "БАТЬКІВЩИНУ"

Надрукувати
мітки:
коментарів