Поділитись:

Волинська телеведуча розповіла, чому створили проект "Школа свідомого громадянина"

Неділя, 28 жовтня 2018, 19:34
Волинська телеведуча розповіла, чому створили проект

Волинська телеведуча та координаторка у Громадянському Русі "СВІДОМІ" Галина Падалко розповіла, чому було засновано проект "Школа свідомого громадянина".

"Майже рік тому ми розпочали Школу свідомого громадянина. Ми планували декілька форматів для цього проекту: це відкриті лекції, дводенні інтенсиви та тренінги і відеопереклади потужних спітчів. Але найкрутішим вийшов той формат, який ми навіть на той час ще й не уявляли. Це формат Public talks - публічних інтерв`ю, які розкривають людей з абсолютно інших сторін. Ми показуємо їх у зовсім інших життєвих ситуаціях та обставинах, не у таких, яких всі звикли їх бачити", - написала координаторка проекту в Facebook.

Вона додала, що під час таких зустрічей суворі відповідальні керівники плачуть, говорячи найсокровенніші для себе речі, а власники успішних бізнесів перетворюються на маленьких хлопчиків та дівчаток, згадуючи історії зі свого безтурботного дитинства.

"Успішні та відомі "оголюють" свою душу в наших руках, розказують про найболючіші гулі та мозолі, нездійснені сподівання та несподівані мрії. Це все наскільки чесно і наскільки true, що складається враження, що ти сидиш не у кінозалі Multiplex, а з ними на кухні... Це унікальні миті, коли іде переоцінка свідомості, коли сумніви борються з натхненням, а тіло вщент вкривається мурашками...", – зізналася Галина Падалко.

Також додала, що проект існує саме для охочих лучан.

"Для чого ми це все робимо? Для ВАС! Для того, щоб ви не допускали помилок, які траплялися у наших гостей, щоб черпати в них натхнення, досвід, дізнавалися про те, які чинники допомагали їм стати тими, ким вони зараз є!", - йдеться у дописі телеведучої.

Координаторка підсумувала, що у громадській організації хочуть, аби в нашому місті було багато успішних та соціально-відповідальних людей.

"Це без сумніву, наша місія! І ми впевненими кроками ідемо нею! І я щаслива, що знайшла її в своєму житті!", – розповіла координаторка проекту "Школа свідомого громадянина".

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 жовтня 2022
20:00
10 серпня 2022
19:30
04 серпня 2022
12:40
01 липня 2022
12:46
18 червня 2022
10:56
05 червня 2022
17:25
09 травня 2022
25 квітня 2022
23 лютого 2022