Поділитись:

"Я не "чмо смердюче", – Притула кличе мера Ковеля, щоб це довести

Понеділок, 29 жовтня 2018, 11:01
«Я не »чмо смердюче

Сергій Притула прийняв вибачення від ВО "Батьківщина" за використання фотографії шоумена у своїй рекламі.

Однак з′явилася нова проблема: міськи голова Ковеляі радник Юлії Тимошенко Олег Кіндер перепостив на свою сторінку у Facebook образливий допис про Сергія Притулу. Згодом допис зник.

«Я не »чмо смердюче

"Якщо у пана мера Ковеля є так багато вільного часу, щоб постити про мене всяку фігню, а потім, після "підсрачника" від субординаційно вищих колег по партії, оперативно витирати пост, то хотів би дещо попросити. Пане Кіндер. Гумор-шоу "Вар'яти" щороку приїжджають з концертам до вашого чудового міста. Ну як, вашого... яким ви керуєте! І щоразу, виступаючи у ПК ім.Шевченка, ми дуже переживаємо за здоров'я наших глядачів, які роками дивляться наші виступи у залі, який не опалюється. Я страшенно радий вашій увазі до моєї персони, але може б і щось для людей, для міста зробили б доброго. Часу ж вдосталь. Я читав вашу сторінку, там за день більше постів, ніж у мене за тиждень. Принагідно запрошую вас на наш наступний виступ у Ковелі. Приходьте, поспілкуємось, переконаєтесь, що я не "чмо смердюче". А я переконаюся, що ви не місцевий "царьок", як про вас говорять, а мудрий міський голова", – написав Притула на своїй офіційний сторінці у Facebook.

«Я не »чмо смердюче

«Я не »чмо смердюче

«Я не »чмо смердюче

«Я не »чмо смердюче

«Я не »чмо смердюче

Нагадаємо: Волинська "Батьківщина" у рекламі на ФБ використала образ Сергія Притули. Згодом ВО "Батьківщина" вибачилося за свій вчинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНЬ ПОХОРОНИЛА ВСІ СТАВКИ "БАТЬКІВЩИНИ" НА МОЛОДЬ, – П'ЯТИГОРЕЦЬ

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024