Поділитись:

ТОП-10 найпопулярніших смартфонів: свіжий рейтинг

Вівторок, 30 жовтня 2018, 08:23

Видання GSMArena на базі власної аналітичної системи постійно стежить за тим, які мобільні пристрої в світі користуються найбільшою популярністю.

Для цього використовується аналіз пошукових запитів користувачів за частиною тих чи інших моделей за певний період часу. Як вдалося з'ясувати, за станом на кінець жовтня, Xiaomi Mi Mix 3 очолив топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів, – інформує itechua.com.

Зайняти перший рядок у топ-10 смартфону Xiaomi Mi Mix 3 вдалося завдяки висувній фронтальній камері, передовому технічному оснащенню і одній із кращих в світі камер. Продажі цього мобільного пристрою почнуться на території Китаю вже наступного тижня, тобто чекати залишилося зовсім недовго.

На другій позиції перебуває Huawei Mate 20 Pro, який сподобався багатьом покупцям своєю потрійною основною камерою, а також вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців.

Трійку лідерів замикає Samsung Galaxy A7 (2018), тобто телефон з потрійною основною камерою. Цей апарат коштує порівняно небагато, чим і обумовлена ​​його висока популярність.

На четвертому місці розташувався Xiaomi Redmi Note 6 Pro, а п'ятірку вдалося замкнути Xiaomi Black Shark 2 (Helo). Це телефон, за чутками, є найпотужнішим в світі, тому що він здатний похвалитися найдосконалішою на ринку системою охолодження, що дозволяє розвивати неймовірно велику обчислювальну потужність без ризику перегріву.

Потім йдуть Samsung Galaxy A9 (2018), Xiaomi Pocophone F1, Huawei Honor 8X, Huawei Mate 20 X і Samsung Galaxy S8. Майже всі телефони із цього списку є новинками, випущеними на ринок за останні кілька місяців, однак трапляються і вже застарілі моделі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БІЛІ ЧИ ЧОРНІ: З'ЯСУВАЛИ, ЯКІ СМАРТФОНИ ПОПУЛЯРНІШІ

Надрукувати
мітки:
коментарів