Поділитись:

Платіжки для оформлення закордонного паспорта можна оформити онлайн

Понеділок, 11 квітня 2016, 17:20
Платіжки для оформлення закордонного паспорта можна оформити онлайн

Із 8 квітня за допомогою онлайн-сервісу на сайті міграційної служби можна роздрукувати платіжні реквізити для оформлення паспорта для виїзду за кордон у всіх підрозділах, які надають таку послугу.

Особливо корисним сервіс є для громадян, які використовують сервіс онлайн-запису до електронної черги, – повідомили у прес-сцентрі Державної міграційної служби у Волинській області.

Сервіс створено у березні, однак на першому етапі він охоплював лише підрозділи у місті Києві, відтепер платіжку можна надрукувати для будь-якого підрозділу, що надає послугу з оформлення закордонного паспорта.

Сервіс доступний за посиланням: http://dmsu.gov.ua/invoice.

Розширено і покриття сервісу електронної черги – відтепер записатися у чергу через онлайн-сервіс можна до всіх підрозділів Києва, міграційною службою опрацьовується питання поступового запровадження системи у всіх областях України.

Паралельно продовжується виведення працівників ДП "Документ" із підрозділів міграційної служби.

Станом на початок квітня надання супутніх послуг працівниками ДП "Документ" у підрозділах міграційної служби повністю припинено у Дніпропетровській, Одеській, Харківській областях та у місті Києві.

Загалом, представники підприємства ще надають послуги у 205 з понад 600 підрозділів ДМС. Повне завершення надання супутніх послуг представниками ДП "Документ" у підрозділах ДМС має відбутися у травні цього року.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024