Поділитись:

Анастасія Приходько йде в команду Юлії Тимошенко

Вівторок, 30 жовтня 2018, 10:50
Анастасія Приходько йде в команду Юлії Тимошенко

Співачка Анастасія Приходько заявила про те, що працюватиме у передвиборчій команді Юлії Тимошенко.

Відповідну заяву вона опублікували на своїй фейсбук-сторінці.

"...я зробила свій усвідомлений вибір і йду в команду Юлії Володимирівни Тимошенко. Чому саме Ю.В.Тимошенко і партія "Батьківщина"? Тому що я вважаю, що Юлія Володимирівна – найсильніший політик України, і вона дуже імпонує мені своїми людськими якостями. Ті плани, які обговорюються зараз на форумах Нового Курсу України, близькі мені по духу, і я вірю, що реалізація цих планів призведе до процвітання нашої Батьківщини", – йдеться у повідомленні.

Також Приходько додала, що саме в цій команді зможе реалізувати свій потенціал політика.

"Я сподіваюся на вашу підтримку і в майбутньому і вірю, що якщо мені довірять стати народним депутатом України, то разом з усіма вами і нашою командою ми зможемо змінити Україну так, що станемо не тільки географічним центром Європи, а й центром нового європейського життя", – додала вона.

Нещодавно співачка заявила, що покидає сцену, бо їй "набридло чути, що її пісні не формат".

Нагадаємо: Анастасія Приходько досі судиться із Петром Порошенком через скандальний відеоролик. У лютому 2018 року заявила про те, що її обманом зняли у передвиборчій кампанії Президента Петра Порошенка. Хоча під час зйомок йшлося про соціальну тематику сюжету. Це відео оприлюднили наприкінці січня на YouTube-каналі та сайті відділу інформаційної політики Волинської ОДА. Також ролик розмістили і сайти деяких районних РДА, зокрема Маневицької та Рожищенської. Зараз відео на сайтах не доступне. Згодом у Волинській ОДА роз′яснили ситуацію. А ще пізніше Ахтем Сеїтаблаєв, який теж взяв участь у зйомках скандального ролика, заявив, що і він не знав про політичний характер відео.

До слова, на днях розгорівся схожий скандал вже навколо ВО "Батьківщина". Волинський осередок політсили використав у своїй рекламі фото шоумена Сергія Притули без його відома. Згодом Волинська обласна організація ВО "Батьківщина" попросила у Притули вибачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів