Поділитись:

Дорожній скандал: волиняни руками здирають щойно покладений асфальт

Вівторок, 30 жовтня 2018, 12:50
Дорожній скандал: волиняни руками здирають щойно покладений асфальт

У селі Поромів Іваничівського району селяни руками розбирають нове асфальтове покриття, яке підрядники вклали катком.

Минулої п'ятниці підрядники почали робити там ремонт. Люди ж розповіли, що асфальт робітники поклали у болото, – йдеться у сюжеті телеканалу UA:Волинь.

Як розповів місцевий житель Віталій Радзивилюк, за проектом дорога має вкладатися із п′яти сантиметрів щебеню, а також мав бути в′язкий бітум. Але цього нема.

"Мала бути створена комісія, і вже після закінчення процедури комісія вирішить, що були якісь порушення, то тоді будуть підстави для відкриття кримінального провадження. Матеріали ми скеруємо в управління захисту економіки. Наразі ми не мали підстав для відкриття криміналу", – зазначив Андрій Лягу, керівник Іваничівського відділення поліції.

Керівник фірми-підрядника Андрій Гладких запевнив, що всі нюанси узгодили і вирішили ще раніше.

"А до чого там є питання? Я їм пояснив, місцевим депутатам. Чому ви зразу не підійшли і не сказали мені, які є нюасни. А ходити і знімали на камеру... Спочатку були претензії, але в подальшому ми їх спільно виправили і продовжували роботу", – розповів він.

Представник обласного департаменту регіонального розвитку Віктор Кордонець пояснив, що лабораторія буде досліджувати, чи дійсно поверхня, на яку вкладали асфальт, була брудною. А тоді вже офіційно підтвердять чи спростують інформацію.

"Ми підряднику заплатили, як того вимагає законодавство, – 30% від суми на закупівлю матерілаів. Але в договорі ми чітко прописали, якщо нас не влаштовують якісь чи терміни виконання, договір ми розриваємо. І виконавці повертають нам завдаток", – зазначив голова Поромівської ОТГ Євген Недищук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УРЯД ГРОЙСМАНА ДАВ НА ДОРОГИ УДВІЧІ МЕНШЕ ЗА АЗАРОВА, – НАРДЕП

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024