Поділитись:

Прем'єра англомовного кліпу Джамали

Четвер, 01 листопада 2018, 01:26

У мережі з'явилося нове відео популярної української співачки Джамали на композицію The Great Pretender. 

Стало відомо, що режисером виступила Ганна Бурячкова, відома своїми роботами для таких груп, як Океан Ельзи, Ріапобой, BRUTTO та ін.

Розповідає ZNAJ.UA

Варто відзначити, що це прем'єра четвертого відео Джамали на пісні з її нового альбому Крила (2018). Крім того, це одна з трьох англомовних композицій в альбомі.

Зйомки кліпу проходили в київському ДК ім. Королева і в декількох культових місцях Берліна, серед яких знаменита напівзруйнована церква кайзера Вільгельма і берлінський Акваріум, Колона Перемоги Siegessaule, а також міст Обербаумбрюкке.

«Чим більше я спостерігаю за людьми, тим більше розумію, що кожен з нас - це клубок протиріч. Ми всі прагнемо до чогось справжнього, справжньому, але в той же час суспільство, середовище, держава, та і вся сучасна цивілізація нав'язують нам правила гри. Найсильніші йдуть напролом, часто згораючи раніше часу. Але більшість людей пристосовуються, надягають маски, прикидаються тими, ким вони не є насправді, для того, щоб досягти успіху в житті або досягти якоїсь мети. Всі вони великі облудники!» - розповіла Джамала.

«На даний момент, це, мабуть, моя найулюбленіша пісня Джамали - мені подобається все - текст, ідея, звучання кожного музичного інструмента. Мені подобається незвичайна Джамала, яка проявляється в кожній ноті цього треку. Ідея кліпу перегукується зі змістом пісні - адже що може бути цікавіше, ніж досліджувати суперечливу людську натуру? Для зйомок ми шукали місто, в якому наш головний герой виглядав би органічно, з яким можна було б взаємодіяти, і який був би одночасно аскетичним, фактурним і насиченим. Це, безумовно, Берлін», - зізналася режисер Ганна Бурячкова.

Повідомляється, що вже через два тижні Джамала відправиться в українське турне в підтримку нового альбому. Тур стартує 14 листопада і охопить вісім великих міст нашої країни: Київ, Одесу, Харків, Дніпро, Львів, Івано-Франківськ, Луцьк і Рівне. При цьому столичній публіці нова програма буде представлена 23 листопада в клубі Bel Etage.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: JAMALA ВИСТУПИТЬ У ПРОМЕНІ*

Надрукувати
мітки:
коментарів