Поділитись:

Nissan організували найбільший синхронізований автомобільний танець

Четвер, 01 листопада 2018, 02:37
Nissan організували найбільший синхронізований автомобільний танець

Компанія Nissan побила ще один рекорд Гіннеса – ділиться motorsport.com 

Після встановлення рекордів найшвидшого дріфту на GT-R, найшвидшого підйому на 100-метрову піщану дюну та рекорду зміщення найважчого літака звичайною машиною, компанія організувала найбільший синхронізований автомобільний танець.

Звичайно, тут ніхто не танцює, оскільки ми говоримо про велику кількість автомобілів, що рухаються в унісон у межах кола, і в цьому випадку загалом 180 машин Nissan Patrol були частиною рекорду. Вони сформували гігантського пустельного сокола та побили попередній рекорд із 36 машин.

Чергу з двох ліній автомобілів, які їхали в протилежних напрямках, очолював міжнародний гонщик Аксил Джефріс. Зверху, форма, сформована 180 машинами, виглядала дійсно видовищно.

Те, що робить це досягнення ще більш особливим, полягає в тому, що кожен, хто брав участь у рекордній спробі, були з персоналу Nissan.

Це третій рекорд Гіннеса для Patrol. Ще у вересні 2015 р. позашляховик (відомий на ринку США як Armada) став найшвидшим автомобілем, який піднявся на піщану дюну висотою 328 футів (100 метрів). За два роки до цього року, у серпні 2013 року, Patrol успішно протягнув найважчий літак у світі більше ніж на 154 фути (50 метрів).

Продажі Patrol на Близькому Сході з початку поточного фінансового року (квітень-вересень) зросли на 30 відсотків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВИМІРЮВАННЯ ШВИДКОСТІ НА ВОЛИНСЬКИХ ДОРОГАХ: ЗАФІКСУВАЛИ РЕКОРД ДНЯ

 

Надрукувати
мітки:
коментарів