Поділитись:

Помаранчевий для безтурботних: улюблені кольори розкажуть про характер

Четвер, 01 листопада 2018, 05:33

У гардеробі сучасної людини безліч кольорів, але серед цього різнобарв'я є домінуючі. Вони й розкажуть про Ваш характер.

Ділиться Gazeta.ua

    1. Синій

Ви: спокійні, незворушні і зберігаєте самовладання в будь-якій ситуації

Синій часто асоціюється з почуттям безтурботності, а люди, які віддають йому перевагу, здатні знайти спокій там, де інші не здатні це зробити. Вважається, що з людьми, які часто носять синій колір, легко порозумітися, вони надійні і викликають симпатію оточуючих. Ті, у кого синій колір улюблений, часто стають хорошими батьками і зразковими працівниками.

    2. Червоний

Ви: сміливі, сексуальні й хочете справити враження

І чоловіків, і жінок приваблюють люди, які носять червоний в одязі. Можливо, це пояснюється тим, що цей колір асоціюється з сексуальністю. Якщо ви любите червоний колір в одязі, то ви екстраверт, енергійні, пристрастні і впевнені в собі. Ви легко піддаєтесь хвилюванню і схильні до різних залежностей.

    3. Зелений

Ви: надаєте велике значення грошам і безпеці

Ті, хто любить зелений, відчайдушно потребують безпеки як у фінансовій сфері, так і в стосунках.

Ви переймаєтесь через те, як вас сприймають оточуючі люди, і вам хочеться справляти враження успішної і поважної людини. Ви також досить товариські, дбайливі і добрі за характером.

    4. Помаранчевий

Ви: доброзичливі, безтурботні та оптимістичні

Ті, хто носить помаранчевий колір, найчастіше, хочуть бути центром уваги, експресивні і не дуже серйозні. Ви доброзичливі, і багатьом це подобається, поки ви не показуєте свою екстравагантну сторону. Ті, в кого улюблений колір - помаранчевий, найрідше перебувають у шлюбі, а якщо і одружуються, то не дуже прив'язані до свого партнера.

    5. Фіолетовий

Ви: трохи відсторонені і непередбачувані

Люди, яких притягує фіолетовий колір, емоційні, мрійливі і чутливі. Їх притягує усе містичне. Іноді вони дивляться на світ крізь рожеві окуляри. Вони бувають непередбачувані, порозумітися з ними буває легко і складно водночас.

    6. Сірий

Ви: боїтеся прихильності

Сірий - це щось середнє між чорним і білим, і людям, які обирають цей колір, складно скріпити себе зобов'язаннями. Сірий колір - неемоційний, відсторонений і нерішучий. У людей, в яких улюблений колір сірий, немає якихось сильних симпатій, неприязні або великої пристрасті до чогось. Часто така людина хоче залишатися непомітною, не любить привертати увагу і залишається нейтральною у багатьох ситуаціях.

    7. Рожевий

Ви: трохи наївні, закриті і чутливі

Ті, хто надає перевагу рожевому кольору в одязі, хочуть втекти від реальностей дорослого світу. Вони по-дитячому безпосередні і жіночні по натурі. М'який рожевий колір заспокоює, знижує рівень агресії. Люди, які найчастіше носять рожевий колір, романтичні, оптимістичні, цінують доброту і комфорт понад усе.

    8. Чорний

Ви: трохи меланхолійні і витончені

Ті, хто вважають чорний колір улюбленим, часто є складними реалістами з потребою контролювати. Завдяки реалістичному погляду на життя, вони здатні впоратися зі своїм песимізмом і змінами настрою.

Якщо ви віддаєте перевагу чорному кольору в одязі, ви честолюбні, але чутливі. В душі ви емоційні і легко збудливі, але вважаєте за краще це приховувати. Вам хочеться, щоб оточуючі звертали увагу не на вашу зовнішність, а на внутрішні якості, які мають для вас велике значення.

    9. Білий

Ви: невинні (або принаймні так думаєте)

Білий колір символізує невинність, чистоту і простоту. Ті, хто віддає перевагу білому кольору, хочуть переконати інших і себе в своїй чистоті. Часто людина купує щось біле, коли хоче почати нову главу у своєму житті. Ви також досить педантично ставитеся до своєї зовнішності, акуратні, надійні і прагнете до досконалості в усьому.

    10. Коричневий

Ви: спокійні і постійні

Ті, хто носить коричневий колір в одязі, не потребує екстравагантності. Вони люблять, щоб все залишалося таким, як є, і не схильні нічого ускладнювати. Це надійні, невибагливі, прямолінійні люди, яким не властива спонтанність. Вони трохи консервативні і справляють враження розумних і раціональних людей.

    11. Жовтий

Ви: щасливий ідеаліст, якого часто недооцінюють

Жовтий колір обирає певний тип особистості. Жовтий - це колір оптимізму, котрий люди втрачають, коли дорослішають. Жовтий колір найчастіше носять активні, творчі та незалежні люди. Це мрійники і шукачі пригод, готові досліджувати і підкоряти нові вершини.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЗИМОВА МОДА, АБО НЕЗРОЗУМІЛІ НЕЗРОЗУМІЛОСТІ 

Надрукувати
мітки:
коментарів