Поділитись:

Через вимикання світла у селах на Волині в людей погоріла техніка

Четвер, 01 листопада 2018, 16:31
Через вимикання світла у селах на Волині в людей погоріла техніка

Жителі восьми населених пунктів у Луцькому районі часто мусять вгадувати, у котрій годині їм вимкнуть світло сьогодні. Через такі несправності у людей погоріла побутова техніка, а ті, кому вдалося вберегтися, перестали нею користуватися.

Що за експерименти влаштовують енергетики та коли це припиниться, з’ясовували журналісти Сфери TV. 

Волиняни розповідають, що світло то зникає, то з’являється. Жителька села Всеволодівки Галина зазначила: нещадно у її сусідів погоріла техніка. І тепер єдиний вихід – це звертатися до суду. Відтак, власну намагається вимикати заздалегідь. 

У так звані неочікувані піджмурки з людьми «граються» у районній філії обленерго. Та аж ніяк не навмисне, – кажуть працівники установи. Головний диспетчер районної філії обленерго Ігор Пендзюх розповів, що була аварійна ситуація в Луцьку на підстанції, тому розвантажували підстанцію і переводили навантаження на іншу підстанцію. У зв’язку з тим світло і пропадало.

Не на камеру розповідають,  що несправності бувають дуже часто і причиною всьому є застаріле устаткування, яке постійно виходить з ладу. А замінити на нове коштів, мовляв, немає. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Волиньобленерго" відключить електропостачання найбільшим боржникам

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024