Поділитись:

У Луцьку охорона "Променя" гасила палаюче авто (відео)

Четвер, 01 листопада 2018, 17:31
У Луцьку охорона

На парковці, біля розважального центру "Промінь", загорівся легковий автомобіль.

Інцидент трапився у четвер, 1 листопада.

Автівка, покидаючи парковку, раптово зайнялася. Її пасажири покинули салон, а охоронці "Променя" викликали рятувальників та самотужки взялися гасити пожежу. Як видно з відео камер спостереження, полум'я вдалося "здолати" ще до приїзду пожежників, саме завдяки згалодженим та виваженим діям працівників розважального центру. У "Промені" повідомили, що загалом було використано 9 вогнегасників.

Автівка спалахнула на тій частині парковки, де земельна ділянка на праві постійного користування перебуває у власності басейну. І яку (частину парковки) виконавчий комітет Луцької міської ради незаконно відібрав у "Променя" на користь Луцького плавального басейну. Працівники басейну жодним чином не відреагували на пожежу. До слова, нещодавно "Промінь" виграв в суді апеляцію щодо парковки.

 

Нагадаємо: 18 травня луцький міськвиконком ухвалив рішення про розірвання договору про співпрацю між Луцьким плавальним басейном та товариством "Проміньпарксервіс". Договір передбачав облаштування за кошти "Променя" автостоянки на території школи плавання, якою могли спільно користуватися як відвідувачі басейну, так і відвідувачі розважального центру.

Цей договір діяв до 2041 року і не передбачав його розірвання в односторонньому порядку. Тому "Промінь" подав до суду, 24 травня Господарський суд Волинської області відкрив провадження у цій справі.

Проте вже в суботу зранку, 2 червня, напередодні виступу в РЦ "Промінь" студії "Квартал-95", заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук з невідомими особами встановили посеред парковки обмежувачі руху та демонтували металеві конструкції, які належать "Проміньпарксервісу". Згодом за це на заступника луцького мера правоохоронці відкрили "кримінал".

Один із власників розважального центру Андрій Покровський називає такі дії влади політичним тиском на нього. Він заявив, що таким чином влада розправляється з депутатами, які не є з провладної більшості і які є активними.

У серпні Господарський суд Волинської області повністю задовольнив позивні вимоги товариства "Проміньпарксервіс" та скасував рішення виконкому, яким в односторонньому порядку було розірвано договір про співпрацю між "Проміньпарксервісом" та Луцьким плавальним басейном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОКРОВСЬКИЙ ВВАЖАЄ МАЯЧНЕЮ СЛОВА ПОЛІЩУКА ПРО ВІДІБРАНУ ПАРКОВКУ У "ПРОМЕНЯ"

Надрукувати
мітки:
коментарів