Поділитись:

MULTIPLEX запрошує на прем'єри (відео)*

Четвер, 01 листопада 2018, 18:02

Сьогодні, 1 листопада, у кінотеатрі MULTIPLEX, який знаходиться в розважальному центрі "Промінь", відбулися прем'єри кінострічок.

Фільм «Богемна рапсодія»:

Вікове обмеження: 16+

Вшанування групи Queen, їх музики та видатного вокаліста Фредді Меркьюрі, який кинув виклик стереотипам та переміг умовності для того, щоб стати одним із найулюбленіших артистів на планеті. Фільм показує запаморочливий шлях бенду до успіху завдяки культовим пісням та революційному звуку, розповідає про те, як життя Меркьюрі виходить з-під контролю, що майже призводить до розпаду колективу, та про тріумфальне возз'єднання напередодні концерту Live Aid, який став одним із найбільших виступів в історії рок-музики.

Квитки на сайті: https://multiplex.ua/ua/movie/351558

Фільм «Репродукція»:

Вікове обмеження : 16+

Вчений-біолог в автокатастрофі втрачає всю сім'ю. Тепер він одержимий бажанням повернути коханих і його не зупинять ані закони держави, ані наукова етика, ані сама природа.

Квитки на сайті: https://multiplex.ua/ua/movie/351247

Фільм «Хоробре серце. Змова в королівстві»:

Вікове обмеження : 0+ (загальна аудиторія, без вікових обмежень)

Порожня казна королівства Металломії змушує короля розпустити армію, а тим часом глава поліції захоплює трон. Не бажаючи бачити, як руйнується королівство під царюванням нового короля, Рості та його друзі вирішують врятувати рідну Металломію.

Квитки на сайті: https://multiplex.ua/ua/movie/351884

Надрукувати
мітки:
коментарів