Поділитись:

Ситуація стабільна, склад акціонерів незмінний, – реакція WOG щодо боргів

П'ятниця, 02 листопада 2018, 12:00
Ситуація стабільна, склад акціонерів незмінний, – реакція WOG щодо боргів

У WOG запевнили, що всі кредитні зобов'язання виконують відповідно до договорів і вчасно.

Як повідомили ІА "Конкурент", ситуація в компанії стабільна. 

Така реакція компанії на розслідування журналістів Економічної правди, в якому інформували про мільйонні борги WOG, зокрема й перед Дмитром Фірташем. 

"Всі зобов'язання за кредитними портфелями групи компаній WOG можна знайти у відкритих джерелах. Погашення кредитів і процентних ставок за кредитами виконуються чітко за графікок погашення і будуть виплачені в повному обсязі, відповідно до пунктів договорів з фінансовими установами", – зазначили у прес-службі. 

Згідно з інформацією, наданою компанією, на сьогодні фінансові зобов'язання WOG реструктуризовані на 10 років в Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) і на 15 років в Державному експортно-імпортному банку України (Укрексімбанк). Це, зазначили у WOG,  дозволить компанії ефективно розвивати свою діяльність надалі. 

"Ситуація в компанії WOG стабільна і буде залишатися такою в тривалій перспективі. WOG продовжує активно розвиватися на ринку нафтопродуктів і непаливного рітейлу. Клієнти щодня вибирають WOG за високу якість палива, найсмачнішу каву і рівень обслуговування. Ми відкриті до інформаційними запитів ЗМІ, але не будемо реагувати на нападки або вступати в інформаційні війни з тими, хто поширює завідомо недостовірну інформацію", – зазначили в компанії.

Також там підтвердили, що склад акціонерів, як і раніше, залишається незмінним. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явився фільм про Ігоря Єремеєва (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів