Поділитись:

У "Володимир-Волинськтеплокомуненерго" – новий директор

Вівторок, 12 квітня 2016, 11:45
У

Новим директором ПТМ "Володимир-Волинськтеплокомуненерго" стала Анна Рубанова.

Про це стало відомо під час оперативної наради у вівторок, 12 квітня, в міського голови Володимира-Волинського, – повідомляє БУГ.

Міський голова Петро Саганюк розповів, що на цю посаду, окрім Рубанової, претендувало ще два чоловіки, але вибір зупинився саме на ній.

Призначення на займану посаду пані Анна отримала ще вчора.

Під час представлення Анна Рубанова розповіла, що освіту здобувала спочатку в технікумі, після цього навчалася у Львівському політехнікумі на факультет теплогазопостачання і вентиляції. Отримала диплом магістра та за направленням влаштувалася на роботу у Нововолинськтеплокомуненерго, де пропрацювала 2,5 роки контролером якості послуг.

Вона також працювала у Володимир-Волинській філії ПАТ "Волиньгаз" на посаді інженер охорони праці у зв'язку з тим, що попередній інженер перебувала у декретній відпустці. Саме після цього місця роботи, Анна Рубанова перейшла працювати у "Володимир-Волинськтеплокомуненерго" на запрошення у 2012-му році тодішнього директора Романа Лисюка. У комунальному підприємстві працювала інженером паливно-енергетичних ресурсів.

"Я тільки розпочала складати плани, ознайомлююся зі специфікою роботи. Кадрових змін не передбачаю, адже колектив мені подобається. Хочу змінити специфіку роботи, більш скерувати на погашення боргів. До незалежної профспілки прислуховуватися буду, але рішення прийматиму самостійно. Думаю спільну мову з профспілкою знайдемо та будемо працювати разом на благо підприємства. Відчуваю у собі сили вивести наше підприємство на нормальний рівень діяльності", – підкреслила директорка.

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024