Поділитись:

Паркан та агресія: у Луцьку мешканці незаконно «захопили» територію біля будинку

Понеділок, 05 листопада 2018, 13:37
Паркан та агресія: у Луцьку мешканці незаконно «захопили» територію біля будинку

Мешканці двох квартир першого поверху багатоквартирного житлового будинку №8 по вулиці Стрілецькій в місті Луцьку незаконно, без жодної письмової або усної згоди інших мешканців (власників квартир) цього будинку самовільно захопили прибудинкову територію з обох сторін.

Про це на платформі «Відрите місто» написала користувачка Ніка Ніка.

Жінка зазначила, що ніхто з інших мешканців не може скористатися своїм законним правом вільно пересуватися прибудинковою територією, оскільки зведені височезні паркани, один з яких повністю перекриває пожежний проїзд до будинку.

«На прохання мешканців показати дозвільні документи, що підтверджують «законність» захоплення даної території (якщо такі є), одна з власниць квартири реагує агресивно, висловлюючись до всіх інших в грубій формі нецензурними словами. У випадку якщо такі документи все ж таки виготовлені, прошу розглянути законність їх виготовлення, оскільки має бути письмова згода всіх без винятку мешканців багатоквартирного житлового будинку, якої ніхто не надавав!!!», – звернулася жінка.

Нині про проблему сповістили управління розвитку підприємництва та реклами, департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку та відділ державного архітектурно-будівельного контролю, однак вона досі залишається відкритою.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зробіть, хоч щось: лучани просять "покласти поліцейського" на Дубнівській

Надрукувати
мітки:
коментарів