Поділитись:

Догану і попередження: лучан обурила відповідь Луцькради щодо маршрутки №18

Вівторок, 06 листопада 2018, 14:00
Догану і попередження: лучан обурила відповідь Луцькради щодо маршрутки №18

У Луцьку вимагають притягнути до відповідальності керівництво Луцької міської ради за бездіяльність у питанні щодо відновлення маршруту № 18.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Анатолій Радченко 6 листопада 2018 року. 

Нагадаємо: відповідно до договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, виконавчий комітет Луцької міської ради надав право на перевезення пасажирів за маршрутом № 18 перевізнику ПрАТ “Луцьке АТП 10701". Про це Луцькрада написала у відповіді на петицію з проханням відновити 18-й маршрут. 

Проте чоловіка обурила така відповідь, він вважає її насмішкою над лучанами.

"В першому реченні повідомляють, що, відповідно до договору № 02 (без дати), надано право на перевезення пасажирів. Дата у відповіді відсутня не випадково тому, що договір № 02 шестирічної давнини, виходячи з назви маршруту №18 «Окружна (масив Маяк) – Окружна (Новий ринок)»... В другому реченні повідомляють, що на засіданні виконавчого комітету 17.10.2018 заслуховувався звіт керівника підприємства – перевізника. Вибачте, пан Пустовіт Г.О. , але й це речення не дає відповідь на наше звернення, а підтверджує те, що виконавчий комітет вчергове витратив кошти платників податків під час засідання, бо рішення відсутнє.  В третьому реченні чекав на вичерпну відповідь, але марно. Повідомили, що грізне управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради 25.10.2018 провело профілактичну роботу з перевізниками. І що???" – йдеться у зверненні.

Зі слів лучанина, управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради не тільки бездієве в питанні наведення ладу з міським транспортом, а й не в змозі надати обґрунтовану відповідь. 

"На основі вище викладеного пропоную та вимагаю. 
1. Начальнику управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради пану Степанову В.П. за безвідповідальне ставлення до своїх службових обов’язків оголосити догану. 
2. Секретарю Луцької міської ради пану Пустовіту Г.О. за слабий контроль при накладанні резолюцій оголосити попередження. 
3. Відновити маршрут № 18", – пропонує Анатолій Радченко.

Аби петицію розглянули депутати Луцькради, її повинні підписати не менше 300 осіб. До кінця збору підписів залишилося 14 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку знову пустять маршрутку №18

 

Надрукувати
мітки:
коментарів