Поділитись:

Повертаємося в 90-ті: Андрій Покровський прокоментував стрілянину на Набережній

Вівторок, 06 листопада 2018, 20:00
Повертаємося в 90-ті: Андрій Покровський прокоментував стрілянину на Набережній

Депутат Луцької міської ради, засновник Громадянськог Руху "CВІДОМІ" Андрій Покровський прокоментував перестрілку, яка сталася у Луцьку на території автомийки. І закликав правоохоронців оперативно розібратися у цій ситуації. 

Звернення Андрія Покровського опублікували на сторінці депутатської on-line приймальні Facebook.

Подаємо допис без змін

"Вчорашня стрілянина у Луцьку – це чіткий сигнал, що ми повертаємося в 90-ті, коли існувало єдине право сили, а не сила права. Тому я закликаю керівників УСІХ правоохоронних органів оперативно провести розшукові заходи, розібратись у ситуації та покарати винних!

Також я глибоко обурений від бездіяльності луцької влади. Можете запитати: до чого тут мерія, адже розслідування належить до компетенції правоохоронців? Справа в тому, що в Луцьку ухвалена програма «Безпечне місто», яка передбачає встановлення відеокамер на автошляхах та в місцях скупчення людей, як це вже зробили Тернопіль, Львів чи Київ. Її втілення розпочав покійний міський голова Микола Романюк, проте після його смерті чинна мерія саботує її виконання, чим полегшує життя злочинцям.

Як депутат міської ради та член її бюджетної комісії я вимагаю перейти від пустослівних обіцянок та належно фінансувати заходи, спрямовані на попередження злочинів і правопорушень. Міська рада не має спрямовувати кошти на створення і підтримку комунальних підприємств, а повинна фінансувати програму «Безпечне місто» в числі першочергових! Те, що вчора не постраждали прості мешканці, дорослі чи діти, це просто щастя. Але все ж загинула людина, тому ця ситуація не має нікого заспокоювати!

Гарантування безпеки громадян є однією зі стратегічних цілей Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого я є. Тому я продовжуватиму лобіювати виділення бюджетних коштів на встановлення сучасної системи відеоспостереження в місті для захисту простих громадян. Використання сучасних засобів при реалізації програми «Безпечне місто» дозволить суттєво зменшити рівень злочинності, зменшить кількість актів вандалізму, крадіжок та розбійних нападів, забезпечить своєчасну фіксацію порушень правил дорожнього руху і підвищить безпеку на дорогах, посилить протидію можливим терористичним актам.

Безпека лучан – понад усе!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про перестрілку в Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів