Поділитись:

Лучанка заплатила майже 90 тисяч за авто, якого не існує

Четвер, 08 листопада 2018, 15:48
Лучанка заплатила майже 90 тисяч за авто, якого не існує

Лучанка переказала шахраям майже 87 тисяч гривень за автомобіль і не отримала його.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Учора, 7 листопада, жертвою шахраїв стала 28-річна лучанка, яка переказала 86 600 грн "продавцям" автомобіля, які розмістили оголошення про продаж авто на популярному сайті.

Після отримання переказу зловмисники припинили відповідати на дзвінки і повідомлення, відтак жінка залишилася без грошей і без автомобіля.  

Прокуратура області нагадує волинянам: аби не стати жертвою шахраїв, в жодному разі не здійснюйте оплату чи передоплату за товар шляхом переказу безготівкових коштів. Замовляйте на сайтах товар з доставкою у відділення кур’єрських служб і тільки після огляду замовленого товару оплачуйте його.

У випадку продажу товару не повідомляйте в оголошеннях зайвої особистої інформації, лише номер картки, на рахунку якої не повинно бути коштів, а краще просіть надіслати гроші готівкою на поштове відділення.

Окрім того, аби не стати жертвою шахраїв, у жодному разі не повідомляйте нікому свої персональні дані та реквізити своїх банківських рахунків.

Якщо ви загубили мобільний або сім-карта перестала працювати, відразу ж заблокуйте прив’язані до цього номеру телефону банківські картки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї "розвели" волинян на 30 тисяч гривень

 

Надрукувати
мітки:
коментарів