Поділитись:

На Волині сплатили на третину більше податку на прибуток

П'ятниця, 09 листопада 2018, 10:00
На Волині сплатили на третину більше податку на прибуток

Упродовж десяти місяців 2018 року на Волині до зведеного бюджету сплачено 431,1 мільйона гривень податку на прибуток. Це на 30,6 відсотка більше проти аналогічних показників минулого року.

Зокрема, за цей час до обласного бюджету від великих платників, які перебувають на обліку в Луцькому відділі податкового супроводження підприємств Львівського управління Офісу великих платників податків ДФС, надійшло 15,7 мільйона гривень податку на прибуток, – повідомляє ГУ ДФС у Волинській області. 

«Аналізуючи діяльність суб’єктів підприємництва, що є платниками податку на прибуток, фахівці ДФС намагаються максимально якісно опрацьовувати інформацію з тим, щоб протидіяти ризикам мінімізації. Ріст сплати податку на прибуток свідчить про якісне адміністрування та належний податковий супровід платників податків з боку фахівців територіальних органів ДФС», – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що більшість волинських платників податку чесно декларують отриманий прибуток. Тих же, хто декларує фіктивний збитковий результат, фахівці ДФС переконують не маніпулювати з показниками податкової звітності.

«Чесно сплачені податки – свідчення відповідальної громадянської позиції, яка заслуговує на повагу суспільства. Тож, щиро дякую всім нашим платникам, котрі поважають закон і сумлінно виконують свій конституційний обов’язок», – наголосила Світлана Савчук.

Довідково:

на Волині здійснюють діяльність понад 5 тисяч платників податку на прибуток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни сплатили до держбюджету понад два мільярди гривень податків

Надрукувати
мітки:
коментарів