Поділитись:

На хвилі: 5 треків від луцької Дикої (слухати)

Неділя, 11 листопада 2018, 12:00
На хвилі: 5 треків від луцької Дикої (слухати)

Цього тижня «Конкурент» пропонує побути «на хвилі» із маленькою дівчинкою із нестримним прізвищем. Еріка Дика нині працює у прес-службі розважального центру «Промінь». Тож хто, як не вона, знає, що нині слухає молодь, ким захоплюється та на кого рівняється.

Еріка дуже любить подорожувати, тож спробуємо зазирнути, що вона слухає, коли прямує до нових незвіданих країн.

На хвилі: 5 треків від луцької Дикої (слухати)

Робіть гучніше:

Coldplay - Up&Up

Британський гурт, один із улюблених. Якраз після виходу цього кліпу вдалося потрапити на їхній концерт, після чого пісні стали сприйматися ще душевніше. Цікаві спецефекти використані у кліпі були зроблені українською студією GloriaFX, які в 2016 році отримати премію MTV Video Music Award за свою роботу. Закохав у себе одразу і став останньою каплею в рішенні все таки купити квиток на концерт.

Aurora - Runaway

Одна з улюблений пісень норвезької співачки Aurora. Стиль та подача закохала мене в її творчість одразу. Можливо тому, що вона скандинавка, а можливо тому, що ровесниця. Але вона однозначно підкупає, бо чимось особлива та кайфова.

Mø - Nights With You

Чомусь данську співачку MØ я відкрила для себе зовсім нещодавно. Після неї зрозуміла, що можливо варто пошукати щось ще цікаве серед скандинавських виконавців. Її стиль, вокал, кліпи – вже не щось нове, але ще поки те, що починає подобатися з першого разу і від чого кайфуєш.

Sia - Chandelier

Однозначно одна з улюблених виконавиць. Як я для себе таких визначаю? Рідко закохуюся одразу у весь альбом чи повністю у всі роботи якогось конкретного гурту. Тому співачку Sia я одразу віднесла до улюблених, коли прослухала весь альбом не пропускаючи жодної пісні. Особливо люблю її кліпи та Maddie Ziegler у них – талановита дівчинка, на яку так і хочеться дивитися знову і знову. Чекаю новий тур і у списку найочікуваніших концертів Sia не нижче трійки.

Maroon 5 - Sugar

Люблю ритмічну, легку і по-особливому добру музику. Часом слухаю кантрі, бо відношу цей стиль саме до такого типу музики. Але якщо шукати щось таке з поп, то це однозначно Maroon 5. Люблю їх, бо вони вміють приємно дивувати і закохувати. А кліп Sugar – хороший хід полюбити його. Адже бачити щастя, яке б і сама не відмовилась пережити – одне задоволення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів