Поділитись:

Рабінович піде в президенти

П'ятниця, 09 листопада 2018, 16:00
Рабінович піде в президенти

Політрада партії "За життя" рекомендувала висунути єдиним кандидатом на виборах президента України в березні 2019 року народного депутата України, лідера "За життя" Вадима Рабіновича.

Про це повідомили учасники засідання політради, підкресливши, що рішення на голосування було ухвалено одноголосно, – інформує 112 телеканал. 

"Я щиро вдячний товаришам по партії і членам політради "За життя" за рекомендацію на висунення. Це показник величезної довіри з їхнього боку і моєї величезної відповідальності. Я дійсно переконаний у тому, що єдиний кандидат від опозиції, який орієнтований на те, щоб чути запити виборців південного сходу і центру країни, просто необхідний, тільки він може перемогти цю владу, принести в країну мир і зупинити вакханалію беззаконня, економічний геноцид народу… Саме тому ми ініціювали об'єднавчі процеси і створили "Опозиційну платформу – За життя"… Хочу також наголосити: остаточне рішення щодо висунення єдиного кандидата від опозиції на виборах президента буде приймати з'їзд партії "За життя", який відбудеться найближчим часом", – прокоментував народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович.

Нагадаємо: раніше сьогодні партії "За життя" і "Опозиційний блок" підписали угоду про об'єднання опозиції і закликали інші політичні сили приєднатися до спільної "Опозиційною платформі - За життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 в 1: до чого може призвести союз Ахметова, Льовочкіна та Медведчука

Надрукувати
мітки:
коментарів