Поділитись:

Волинський музикант став заслуженим

П'ятниця, 09 листопада 2018, 16:56
Волинський музикант став заслуженим

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається щорічно 9 листопада разом із Днем української писемності та мови.

З нагоди свята працівникам культурної сфери Волині організували свято. Про це повідомляє відділ інформаційної політики ОДА. 

Голова ОДА Олександр Савченко відзначив, що культурна сфера Волині розвивається на високому рівні. 

"Так як ми любимо нашу Волинь – не любить її ніхто. Так як ми плекаємо свої надбання, традиції та творчість – так не береже її ніхто. Окрім того, ми багато досвіду передаємо в інші області України та за кордон. В той же час, в залі багато людей, які є функціонерами – вашим організаторським здібностям варто позаздрити. На Волині культурне середовище високого рівня. Наші колективи відомі, сотні волинян мають відзнаки Президента та урядові відзнаки. Тож бажаю вам наснаги, оптимізму, творчого вогню та віри у світле майбутнє Княжої Волині та України", – зазначив він. 

Окрім привітань, голова ОДА вручив столичні відзнаки – Указом Президента України Петра Порошенка присвоєно почесне звання «Заслужений діяч мистецтв України» Сергію Шишкіну – музикантові, громадському діячу з міста Володимир-Волинський.

Почесну грамоту Кабінету Міністрів України Сергія Єфіменка вручено директору Волинської обласної філармонії.

Також найвидатніші представники галузі краю отримали подяки та дипломи від обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє вчителів з Волині стали заслуженими

Надрукувати
мітки:
коментарів