Поділитись:

Dream Town: мрія про затишну оселю може стати реальністю*

Понеділок, 12 листопада 2018, 08:00

Щастя має локацію – це сучасний та зручний житловий квартал у затишному районі міста.

Ми прагнемо створити найбільш надихаючий житловий комплекс Луцька, де пануватиме творча атмосфера, де можна насолоджуватися зеленими алеями, кольором квітів та бути співавтором цієї краси.

Ми пропонуємо відкритий та доброзичливий спортивний простір. Тут можна відволіктися від насиченого міського життя і, наприклад, пограти з друзями у футбол чи волейбол.

Dream Town – перший житловий комплекс в Луцьку, який матиме власний дитячий садочок. Перед нашими мешканцями не стоятиме питання пошуку гарного дошкільного закладу поблизу, вони матимуть свій. Діти зможуть дружити та активно спілкуватися і в садочку, і в дворі.

Також передбачено підземний та наземний паркінги. Відсутність машин у дворах – це приємна тиша та безпека, а простір двору належить мешканцям будинку.

Комплекс буде наповнений необхідною інфраструктурою, сучасними дитячими майданчиками та новаторськими громадськими просторами. Для зручності майбутніх мешканців на перших поверхах будинків розташуються магазини з усім необхідним, чудові атмосферні кав'ярні, вишукані ресторани та різноманітні розважальні заклади.

У житловому комплексі ми пропонуємо квартири загальною площею від 39 метрів квадратних. У плануванні цих осель передбачено все до найменших дрібниць: передпокій, простора ванна кімната, гардеробна, комфортна житлова зона та повноцінна кухня-вітальня.

Місто – це вміння жити разом… Архітектура рідного міста – це те, що творить наше повсякдення. Тихо, непомітно, але впевнено формує наш світогляд. Саме тому лише продумані сучасні рішення, лише абсолютний комфорт для усіх жителів.

Dream Town! Стартуємо!

Надрукувати
мітки:
коментарів