Поділитись:

На Волині організували наркобізнес: продавали амфетамін в Інтернеті (фото)

Понеділок, 12 листопада 2018, 11:47

У Ковелі викрито групу осіб, які налагодили схему розповсюдження амфетаміну через мережу Інтернет.

Правоохоронці провели спецоперацію із виявлення та припинення незаконної діяльності осіб, які займалися реалізацією амфетаміну через мережу Інтернет, – повідомляє прес-служба прокуратури Волині. 

У ході досудового розслідування кримінального провадження про незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання і збут наркотичних засобів та психотропних речовин (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 307 КК України) правоохоронцями проведено низку санкціонованих судом обшуків у Ковелі. Під час обшуків вилучено близько 0,5 кг синтезованого амфетаміну, кошти, одержані від незаконної діяльності, обладнання для фасування психотропів, а також холодну зброю. Окрім того, виявлено на території міста і так звані "закладки" – розфасований невеликими дозами амфетамін, який зловмисники залишали для покупців в обумовлених місцях.

У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано чотирьох громадян, причетних до незаконного бізнесу. Тривають першочергові слідчі дії, по завершенню яких буде вирішуватися питання про повідомлення громадянам про підозру у вчинених злочинах та про обрання їм запобіжних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині жінка намагалася підкупити прокурора

Надрукувати
мітки:
коментарів