Поділитись:

На Волині зміниться постачальник електроенергії

Середа, 14 листопада 2018, 17:10

З огляду на чинні законодавчі та нормативні акти повідомляємо, що ПрАТ «Волиньобленерго» постачатиме електричну енергію до 31 грудня включно. З 1
січня 2019 року постачання електричної енергії буде здійснюватися від обраного волинянами постачальника.

Про це повідомляє прес-служба підприємства. 

ПрАТ «Волиньобленерго на вимогу чинного закону створило ТОВ «Волиньелектрозбут», яке отримало ліцензію НКРЕКП на постачання електричної енергії споживачам на території України і вже розпочало свою діяльність. Окрім цього, ТОВ «Волиньелектрозбут» визнано постачальником універсальних послуг на території Волинської області. Додаткову інформацію можна дізнатися на сайті ТОВ «Волиньелектрозбут» (http://elektro.volyn.ua/), а також в інформаційно-консультаційному центрі ПрАТ «Волиньобленерго».

Незабаром ТОВ «Волиньелектрозбут» скерує документи для укладення договору про постачання електричної енергії з 1 січня 2019 року.

Слід зазначити, що ПрАТ «Волиньобленерго» не має наміру припиняти електропостачання споживачів через зміну постачальника. У товаристві намагаються зробити все для того, щоб реформа роздрібного ринку електричної енергії здійснювалася у максимально комфортний і непомітний для вас спосіб. Зміни не вплинуть на якість надання послуг, надійність та безперебійність електропостачання.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк буде з водою: обленерго та водоканал знайшли компроміс

Надрукувати
мітки:
коментарів