Поділитись:

В Україні американська компанія вирощуватиме канабіс

Четвер, 15 листопада 2018, 00:33

Невдовзі українці зможуть побачити на прилавках продукти з марихуани. В Україні видали першу ліцензію на імпорт, виробництво і продаж високоякісних каннабідіолів, концентратів і екстрактів, готових продуктів і продуктів переробки.

Наразі американська компанія C21 Investments Inc. перебуває в процесі подачі заявки на отримання майбутніх додаткових ліцензій, серед яких і ліцензія на вирощування конопель, повідомляє компанія C21 Investments Inc., пише сайт UA1.com.ua.

Головний виконавчий директор C21 Investments Inc Роберт Чейні зазначив, що його компанія задоволена отриманням першої ліцензії, яка була випущена в Україні. Крім того, компанія планує розширити свою діяльність на Європу.

"Для нас це гарна можливість побудувати нову галузь, створити нові високоякісні робочі місця і використовувати конкурентні переваги України для доступу до ринків ЄС та глобальних ринків", – розповів виконавчий директор C21 Investments Inc.

Компанія вже відкрила представництво в Києві. C21 Investments Inc. є вертикально інтегрованою компанією канабіс-індустрії, яка культивує, обробляє і поширює продукти з канабісу в США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя на Волині вирощує елітний італійський фундук (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів