Поділитись:

Недопад розповів чи готовий Луцьк до снігу

Четвер, 15 листопада 2018, 23:26
Недопад розповів чи готовий Луцьк до снігу

Раптовий снігопад у Києві схвилював усю країну, спричинив численні ДТП та показав, що столична влада не була готова до настання сурової зими.

Чи готовий до неї Луцьк розповів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Про це інформує T1.UA

«Цього року до снігопадів у Луцьку підготувались завчасно», – розповів Григорій Недопад.

Посадовець зазначив, що днями місто отримало чотири вагони соляної суміші для посипання доріг та тротуарів під час сніжної погоди чи ожеледиці.

«І раніше мали достатню кількість піщано-соляної, щебенево-соляної суміші та чистої солі. В наявності – близько 19 одиниць снігоочисної техніки, маємо підписані договори із підрядними організаціями, які при потребі теж можуть долучитися до прибирання снігу своєю технікою», - пояснив він.

Григорій Недопад наголосив, що в обласному центрі Волині розроблено план заходів на випадок сильних снігопадів, місто розділено на квартали, які будуть очищатися за планом, відповідно до графіку.

«Для спальних районів та великих вулиць передбачена відповідна очисна техніка МАЗ, КАМАЗ, в районі Балки передбачений автомобіль ЗІЛ, який теж очищатиме вулиці міста від снігу. Працівники підприємства «Луцькспецкомунтранс» відновлюють нічні чергування на випадок снігопадів, аби при потребі одразу приступити до очищення Луцька. Також придбано додатковий солерозкидач та передбачено збільшення вмісту солі у суміші, що допоможе ефективніше розчищати міські вулиці», - повідомив перший заступник Луцького міського голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОДА У ЛУЦЬКУ Є І БУДЕ, –  ЛУЦЬКРАДА

Надрукувати
мітки:
коментарів