Поділитись:

У Володимирі знайшли труп військового

П'ятниця, 16 листопада 2018, 05:26
У Володимирі знайшли труп військового

У м. Володимир-Волинський виявили тіло невідомого громадянина України. У його речах знаходився військовий квиток на ім’я військовослужбовця військової частини А2892.

По даному факту розпочато розслідування, повідомляє прес-служба 39 зенітного ракетного полку у Фейсбук, – інформує перше інформаційне агентство Волинські Новини

Командування військової частини А2892 повідомляє, що власник знайденого військового квитка з вересня місяця знаходиться в розшуку як такий, що самовільно залишив військову частину та наказом командира військової частини, був виведений за штат.

У рідних та близьких інформація про його місцезнаходження була відсутня. Розшукові заходи військовослужбовця результатів не дали.

Відтак, командиром військової частини А2892 поданий офіційний запит до Володимир-Волинського відділення поліції ГУНП у Волинській області щодо надання більш повної інформації про індефікацію тіла, причин та обставин смерті.

На даний час відомо, що 16 листопада 2018 року заплановані заходи по опізнанню тіла рідними та з’ясування судмедекспертом причин смерті громадянина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КРИВАВЕ ЗАСТІЛЛЯ: У НОВОВОЛИНСЬКУ ПОДВІЙНЕ ВБИВСТВО

Надрукувати
мітки:
коментарів