Поділитись:

У Луцьку звільнений заступник директора училища хоче повернути собі посаду

П'ятниця, 16 листопада 2018, 09:46
У Луцьку звільнений заступник директора училища хоче повернути собі посаду

Екс-заступник директора Луцького вищого професійного училища Валерій Овсянніков вкотре намагається поновитися вже на посаді, якої не існує. 

Здолавши кілька кіл судових засідань, Валерій Овсянніков подав апеляцію, – повідомляє Сфера ТВ Луцьк.

Ця судова тяганина триває вже більш ніж рік. Спершу директору Луцького ВПУ Володимиру Романюку про те, що його екс-заступник не належно виконував свої посадові обов’язки довелося доводити в Луцькому міськрайонному суді. Бо ж Валерій Овсянніков подав скаргу, не погодившись зі звільненням. І ось після цілого ряду засідань головуюча у справі Валентина Кирилюк нарешті винесла рішення: у задоволенні позову відмовити. 

Однак після рішення суду екс-працівник ВПУ Валерій Овсянніков застосував своє право на апеляцію. Щоправда, сам на засідання, як це було і в попередній інстанції, не з’явився, прибув лише адвокат. Ігор Шемет довго розповідав, чому його довірителя слід поновити на попередній, вже відсутній у штатному розписі, посаді. Зокрема він зазначив, що при звільненні Овсяннікова були порушення. 

Натомість, директор Луцького ВПУ Володимир Романюк намагався пояснити колегії апеляційного суду, що Валерій Овсянніков реально не виконував своїх обов’язків і свідками цьому, мовляв, є ціла низка працівників училища. До того ж, зазначив директор, Овсянніку запропонували нову роботу, однак той не скористався цим моментом. 

Вислухавши думки обох сторін, колегія суддів вирішила, що для повної картини слід оглянути, що ж входило до посадових обов’язків Овсяннікова та які з них він не виконував. А оскільки цієї посади вже немає в штатному розписі, то для цього посадову інструкцію слід витребувати з архіву. З цієї причини подальші слухання перенесли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директор луцького профтехучилища заплатить за незаконне звільнення працівника

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024